2014

En riktigt mysig julmyskväll på Träffpunkten 4 december 2014. En debut begicks, en massa roliga allsånger sjöngs - somliga i allsångshäftet och somliga inte - och vi underhölls från vår improviserade scen med såväl vackra som roliga julsånger.

Dessutom förplägades vi med både glögg och pepparkakor i entrén och skinkmacka och kaffe i pausen. Härligt!

Till nästa år hoppas vi på ännu fler underhållare från föreningen. Välkomna!

Claes Janson och Kjell Öhman spelade Cornelis

Över 100 personer såg och hörde ett finstämt, roligt och tänkvärt program på Haga Turistgård lördagen den 1 november 2014. Claes Jansons varma röst och Kjell Öhmans skickliga pianofingrar bjöd på Cornelis Vreeswijk i ord och toner, en kärleksfull berättelse om en fantastisk artists och visdiktares liv och värv.

Haga Turistgård fylldes till sista stol, lotteriringen gick åt och kaffet var varmt och gott. Dessutom fick föreningen några fler medlemmar.

Vad mer kan man begära en kulen novembereftermiddag?

Konsert för Världens Barn 27 sept 2014

Häverö Spelmän

Hanna Mannheimer

Anki och Christian Billström

Melker Stendahl

Canimus

Klaus Duncan Bom

Unclear Motive

Znailtrax

På grund av det vackra och mycket varma vädret avstod kanske många från

Sjömans- och Skärgårdsvisor den 2 augusti 2014. Då gick de miste om en fin

musikalisk upplevelse med Jörgen Toresson, Tobbe Ljunglöf, kören Canimus,

Lars Holmströms reducerade trio och inte minst den proffsiga gruppen Tidens Brus

från Åland. Dessutom fick man utlopp för sin egen sångarglädje i allsången.

En härlig musikdag i solskenet!

Spelmanstämman 2014

Bortåt 400 besökare och 100 spelmän gästade Kista Hembygdsgård på lördagen den 27 juni, där de njöt av musiken och kunde få en guidad tur av Väddö Hembygdsförenings kunniga guider.

Stämman inleddes traditionenligt med den allspelande inmarschen under ledning av Lotta Ström Blom innan Jörgen Toresson hälsade oss alla välkomna. Ett särskilt varm välkommen riktades naturligtvis till årets speciellt inbjudna gäster:

Åsa Jinder och Jonas Otter