Kören Canimus

Den fristående kören Canimus hade sin första repetition 8 oktober 2013.

Redan 3 december hade vi vårt första framträdande!

Sedan dess har vi hunnit med att sjunga i många skilda sammanhang, t ex Valborg på Kaplansbacken, 2 konserter för Världens Barn, flera framträdanden i Grisslehamns Kapell och inte minst för vår trognaste publik på Solhem.

Den 1 juni 2017 var vi inbjudna av Roslagens Sparbank att delta i Körslaget i Rodenkyrkan. Vi kom tvåa!

Vi repeterar i Lotsen, förskolan vid Vikingalunden, tisdagar kl 19-21.

Vi längtar efter att bli fler, så vill du sjunga med oss, ring körledaren Ingrid Lundén på 070-320 41 93. Välkommen!

Nedan ser du några av våra engagemang!

Våravslutning 5 juni 2014

Så här betalar vi en del av vår hyra. Tack, snälla Väddö Folkhögskola, för att vi får repetera i era fantatiska lokaler!

14 mars var vi inbjudna av Grisslehamns Intresseförening att underhålla i deras Musik- och Berättarkväll

I strålande sol och rätt stark vind tändes majbrasan på Sjöfartsmuseet på Väddö av en grupp barn med facklor i händerna. Vi sjöng för solen, för brasan, för publiken

och för våren!

Tack till Roslagens Sjöfartsminnesförening

för att vi fick fira

våren 2015 med er!

Så här fina var vi när vi, tillsammans med tre andra körer från Norrtälje kommun, sjöng in 29 100:- till

Världens Barn den 8 oktober 2016!

Väddö Kulturdagar 6 september 2014

Eftermiddagskaffe på Havsbaden i Grisslehamn ackompanjerade av norra Roslagens skickligaste pianist, Hans Larsson.

En fantastisk timme. Den gör vi om!

Med årets våravslutning på Väddö Folkhögskola (5/6 2015) tackar vi för tre underbra terminer i spegelsalen.

Nu byter vi veckodag och måste tyvärr flytta på oss. Tack, Åsa och Linda som servat oss när vi behövt något.

Vår första riktiga julkonsert!

5 dec 2015 i Grisslehamns Kapell.