2019

2019

Vilket drag!

Drygt sextio människor trängde ihop sig på sitt- och ståplats på restaurang Ankaret lördagen den 9 november för att lyssna och njuta tillSteelmill Band. 

Fantastisk musik, rolig och trevlig presentation, god servering av Gunnari och hans personal - vem kan väl önska mer?

Vi hoppas de kommer tillbaka!

En varm och virtuos konsert med två excellenta musiker fick vi njuta av lördagen den 12 oktober i den fina och nybyggda Väddö Församlingsgård.

Melker Stendahl vid flygeln och Christian Ericsson med violinen under hakan bjöd på ett allsidigt och njutbart program med både välkända och mindre kända stycken, bla ur Melkers egen produktion.

Runt 80 personer samlades på Roslagens Sjöfartsmuseum i den soliga lördagseftermiddagen 4 augusti för att lyssna på Johan Taube (till höger).


Han bjöd på ett publikfriande program med härliga berättelser och visor från såväl släktingen Evert som många andra viskompositörer. 


Johan kommer gärna tillbaka till oss och vi välkomnar honom gärna igen! Missa inte nästa tilfälle!

I strålande sol, ibland i regn, mötte nästan 250 folkmusikälskare upp på Kista Hembygdsgård

lördagen den 29 juni.

Vi fick lyssna till Skäggmanslaget från stora scenen och Ålands spelmansgille, Häverö spelmän m fl från logen.

Det var musik i alla buskar och när regnet kom hittade några buskspelare in i Gammelgården på den vackra Kista hembygdsgård.

En så'n dag det blev! Väl mött igen nästa år, lördagen den 28 juni 2020!

Vi var några glada trädgårdsmästare som släppte spadarna trots det vackra vädret och kom till Ankaret för att lyssna till Stefan Ström och Gabriella Lindwall lördagen den 18 maj. Ett omväxlande och trevligt program med allt från visor till blues bjöds vi på!

Trots torkan blev det braständning på Kaplansbacken på Valborgsmässoafton enligt traditionen. Canimus var förstås där och sjöng och Väddö församlings nya komminister Kristina Pettersson höll vårtalet.

Varm korv och fika fanns också att tillgå i den ljumma vårkvällen. 

Nu är det vår på allvar!

Efter månader av träning och en helt fantastisk helg full av sångglädje, skratt och arbete, var det så äntligen dags. 7 april framfördes konserten med VMS kör Canimus och Mörtnäskören från Värmdö. Det blev en härlig upplevelse för både oss och publiken. Vi i Canimus hoppas på fortsatt samarbete!

Vill ni höra ett smakprov, gå in på Canimus Facebooksida.

16 mars fyllde Norrtälje Countrybrudar Haga Turistgård med en entusiastisk publik. En härlig blandning av egen musik och stora countryartisters låtar avnjöts till fika, en öl eller ett glas vin. En härlig kväll.

Tack, brudar!